logo
De creatieveling met een geordend bureau, de duizendpoot met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte meid van 26 jaar vol enthousiasme. Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, successen (groots) met collega’s vieren én een glimlach op het gezicht van klanten én collega’s toveren, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!
Ik ben er bewust van, als je echt iets wilt, lukt het!

(s)talking?

Contact
34
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-34,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Let’s collaborate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation

hello@youremail.com

letscollaborate@youremail.com

+ (123) 456 7890

aa
aa
aa
aa