logo
De creatieveling met een geordend bureau, de duizendpoot met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte en nuchtere meid van 25 jaar vol enthousiasme. Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, collega's inspireren, motiveren en als team meerwaarde creëren voor klanten, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

CUM LAUDE AFGESTUDEERD 🎓
49
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-49,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

CUM LAUDE AFGESTUDEERD 🎓

Bachelor of arts is nu officieel in the pocket. Wat waren het 4 onwijs ambitieuze jaren! 👇🏻

 

Ik liep stage als campagne manager bij wehkamp, het grootste online warenhuis voor vrouwen. 🤩 Mocht binnenkijken als Youtube- en projectmanager bij het leukste vrouwenblad van Nederland, Mood for Magazines – LINDA. Een meisjesdroom die uitkwam. 🥰 Ik ging op studiereis, naar de meest levendige stad van deze planeet, New York.🗽 Ik mocht afstuderen bij een bedrijf waar ik mij al jaren thuis voel, Stijlgenoten. 🙏🏻

 

And last but not least: ik studeerde Cum Laude af.🤓 

 

Ik ben er bewust van, als je echt iets wilt, lukt het! Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, successen (groots) met collega’s vieren én een glimlach op het gezicht van klanten én collega’s toveren, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!