logo
De creatieveling met een geordend bureau, de duizendpoot met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte en nuchtere meid van 25 jaar vol enthousiasme. Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, collega's inspireren, motiveren en als team meerwaarde creƫren voor klanten, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

HEITJE VOOR KARWEITJE
67
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-67,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

HEITJE VOOR KARWEITJE

Hoe leren we jongeren bewust te worden van de waarde van geld? En hoe leren we jongeren om hun eigen geld te verdienen? Als je tussen de 13 en 15 jaar bent, is het moeilijk om een bijbaan te vinden. Vaak is deze doelgroep te jong voor echte werkzaamheden, waardoor ze vaak wachten totdat ze 16 jaar zijn en officieel mogen werken. Doordat deze jongeren op een wat oudere leeftijd pas gaan werken, krijgen ze tot die tijd geld van hun ouders. Hierdoor zijn ze het gewend om geld te krijgen en zien ze de waarde van geld niet in.

 

Opdracht vanuit school:
ontwikkel een spel voor jongeren waardoor ze op jonge leeftijd zelf iets kunnen bijverdienen en vertaal dit naar een marketingcommunicatieplan.

 

Het Heitje voor Karweitje spel overtuigt en inspireert deze doelgroep om zelf op jonge leeftijd al hun eigen geld te gaan verdienen. Door middel van Heitje voor Karweitje kunnen jongeren op jonge leeftijd een zakcentje bijverdienen. Hierdoor leren ze om op jonge leeftijd om te gaan met geld en de waarde daarvan. Met het Heitje voor Karweitje spel ga je bij familie, vrienden en kennissen langs. Zij pakken een of meerdere kaarten, waarop het klusje staat dat gedaan moet worden. Daarnaast is er ook nog een bonus te verdienen, maar je kunt ook geld verliezen. Dit motiveert de gebruiker om nog beter zijn best te doen. Een extra zakcentje is altijd mooi meegenomen!