logo
De creatieveling met een geordend bureau, de duizendpoot met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte en nuchtere meid van 25 jaar vol enthousiasme. Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, collega's inspireren, motiveren en als team meerwaarde creëren voor klanten, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

EEN MEISJESDROOM DIE UITKOMT ✨
61
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-61,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

EEN MEISJESDROOM DIE UITKOMT ✨

Welk meisje droomt er nou niet van? Binnenkijken bij het meest succesvolle blad van Nederland, LINDA. Mijn meisjesdroom is uitgekomen, want ik liep stage bij LINDA., van februari tot en met juni 2019. Ik maakte deel uit van de salesafdeling van LINDA. en ondersteunde het team van project- en accountmanagers. De salesafdeling van Mood for Magazines is verantwoordelijk voor alle advertentie-inkomsten voor de diverse kanalen. Zowel online (LINDA.nl) als offline (LINDA., LINDA.meiden en LINDA.specials). Bij LINDA. hield ik mij dagelijks bezig met het onderhouden van contacten met interne en externe partijen. Aan de projectmanager de taak om het project van begin tot eind zo goed mogelijk te begeleiden en overzicht te houden. Van het live zetten van campagnes, tot het opzoeken en verwerken van resultaten. En ik had het geluk, om in deze periode, twee functies te dragen, namelijk project- en YouTube manager.

 


YouTube Manager
Ik mag mijzelf dus YouTube manager noemen. Nooit verwacht en gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen. Ondertussen ben ik helemaal ondergedompeld in de wereld van YouTube. Ben ik erachter gekomen hoe het algoritme van YouTube werkt, wat je allemaal moet doen om je kanaal te optimaliseren en wat de beste titels zijn. De afgelopen maanden heb ik mij bezig gehouden, samen met 5PM – een youtube-adviesbureau die LINDA. in arm heeft genomen –  aan de optimalisatie van het YouTube kanaal LINDA. Ik mocht de verantwoordelijkheid van de distributie op mij nemen. Van het inplannen van video’s, tot het schrijven van beschrijvingen. Van het maken van thumbnails (komt mijn grafische kennis weer goed van pas) tot het bedenken van goede titels #clickbait. Wil je zien wat ik precies doe? Klik dan hier en abonneer dan gelijk even op het kanaal! Tip: check de serie Dutchie in Dubai, geloof me het is je nieuwe guilty pleasure!

 


Projecten waar ik aan heb gewerkt:
– Huawei
– Etos
– Maggi
– IKEA
– TUI
– Dutchie in Dubai

 


Wil jij ook dat jouw meisjesdroom uitkomt?
Ben je een communicatie-freak? Houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken en kun je werken onder druk? Ga je ook altijd voor het hoogst haalbare resultaat? Kun je overzicht houden tussen verschillende projecten? Wil je werken met leuke en hele leuke collega’s? Ben je voor minimaal 5 tot maximaal 7 maanden beschikbaar? En wil je een ervaring voor het leven? Solliciteer direct! Niet geheel onbelangrijk, je krijgt een lekkere stagevergoeding, toch altijd mooi meegenomen!