logo
De creatieveling met een geordend bureau, de duizendpoot met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte en nuchtere meid van 25 jaar vol enthousiasme. Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, collega's inspireren, motiveren en als team meerwaarde creëren voor klanten, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

SAVE OUR SUMMER
371
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-371,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

SAVE OUR SUMMER

Save our Summer dancefestival. Werd de nieuwe naam voor het enige echte dancefestival in Den Ham, wat voorheen Brinksation werd genoemd. De organisatie kiest voor deze nieuwe benaming, omdat het evenement wil doorgroeien naar één van de grotere en zeker het meest gezellige Dance festival in Overijssel, waarmee de zomer wordt afgesloten, op het terrein van zwembad de Groene Jager.

 

De zonneweide van de Groene Jager omgebouwd tot een echt festivalterrein. Een podium en stage, lounge- en cocktailbars, mega beeldschermen, een professionele en indrukwekkende lichtshow en natuurlijk de beste Dj’s. Alles in de kleur wit, want dat blijft het handelsmerk, ook met de nieuwe naam Save our Summer Dance Festival. Bij deze nieuwe naam heb ik de volgende middelen gemaakt: logo’s, visitekaartje, poster en de Facebook-middelen. Dit was mijn allereerst opdracht die ik mocht uitvoeren, natuurlijk ben ik zelf naar het festival geweest. En om dan je ontworpen logo groot op de mainstage te zien, daar kreeg ik een hele grote glimlach van op mijn gezicht, wat was ik trots op mijzelf!