logo
De creatieveling met een geordend bureau, de duizendpoot met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte en nuchtere meid van 25 jaar vol enthousiasme. Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, collega's inspireren, motiveren en als team meerwaarde creƫren voor klanten, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

STIJLGENOTEN BEDANKT!
359
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-359,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

STIJLGENOTEN BEDANKT!

Met een super goeie beoordeling en de vele mooie complimenten kan ik met trots terug kijken op een erg leerzame, mooie en leuke stage periode. Alle stijlgenoten bedankt voor jullie begeleiding en de leuke tijd!