logo
De creatieveling met een geordend bureau, de conceptdenker met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte meid van 24 jaar vol enthousiasme. Op dit moment studeer ik Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede. Ondertussen heb ik al aardig wat ervaring op gedaan als grafisch vormgever. Via mijn vooropleiding ‘grafische vormgeving’, mijn bijbaan als ontwerper bij reclamebureau Stijlgenoten en als student assistent op het Saxion in Enschede. Van september 2018 tot en met januari 2019 was ik werkzaam in het campagne team van Wehkamp, hier heb ik mij op online gebied kunnen ontwikkelen. En van februari tot en met juni 2019 kon je mij vinden bij het leukste vrouwenblad van Nederland, LINDA.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Het bedenken tot aan het coördineren van campagnes, van het briefen tot aan het beoordelen van uitingen, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

TOT ZIENS MET EEN GLIMLACH 😉
71
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-71,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

TOT ZIENS MET EEN GLIMLACH 😉

Na een stage van 1000 uur tijdens mijn vorige opleiding en na 2,5 jaar gewerkt te hebben als ontwerper (leukste bijbaan ooit, sorry Jumbo Ommen) is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf maandag 27 augustus mag ik als de nieuwe campagne stagiaire bij Wehkamp aan de slag. En wat heb ik daar een zin in! Maar dit betekent wel dat ik afscheid moet gaan nemen van al mijn lieve Stijlgenoten.

 

 

Stijlgenoten bedankt. Want bij jullie is het allemaal begonnen. Leren bestanden drukklaar te maken tot aan ontwerpen. Leren samen te werken tot aan zelfstandig werken. Het leren om te gaan met feedback tot voor mijzelf opkomen. Van hard werken tot aan de leukste citytrips. Het is bij jullie allemaal begonnen. Nogmaals, Stijlgenoten bedankt voor alles! En het is geen doei of dag, maar tot ziens met een glimlach! 😉