logo
De creatieveling met een geordend bureau, de duizendpoot met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte en nuchtere meid van 25 jaar vol enthousiasme. Cum Laude afgestudeerd aan de opleiding Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Zelfstandig teams en projecten leiden van A tot Z, collega's inspireren, motiveren en als team meerwaarde creëren voor klanten, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

THANKS WEHKAMP & LINDA. 🔥
238
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-238,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

THANKS WEHKAMP & LINDA. 🔥

Mijn doel vorig jaar? Binnenkijken bij Wehkamp en LINDA. Bij Wehkamp om mij op online gebied te ontwikkelen en LINDA. om mijn meisjesdroom achterna te gaan. Nooit durven dromen dat dit mij zou lukken in één jaar! En dan beide stages ook nog is afronden met een 9, daar durfde ik nog niet eens over na te denken. Ik ben er bewust van, als je echt iets wilt, dat het je lukt. Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn, ik weet waar mijn interesses liggen. Waar ik deze twee ga combineren dat weet ik nog niet, gelukkig heb ik nog even de tijd om daarover na te denken. Wat ik zeker weet: dit is mijn passie en mijn basis goed is! #alwaysgoforit #girlpower