logo
De creatieveling met een geordend bureau, de conceptdenker met oog voor detail, de perfectionist die durft te falen. Ambitieus, maar ik word niet moe van alles wat ik met een glimlach doe!
Mijn naam is Esmee Horsman. Een vlotte meid van 24 jaar vol enthousiasme. Op dit moment studeer ik Creative Business op Hogeschool Saxion in Enschede. Ondertussen heb ik al aardig wat ervaring op gedaan als grafisch vormgever. Via mijn vooropleiding ‘grafische vormgeving’, mijn bijbaan als ontwerper bij reclamebureau Stijlgenoten en als student assistent op het Saxion in Enschede. Van september 2018 tot en met januari 2019 was ik werkzaam in het campagne team van Wehkamp, hier heb ik mij op online gebied kunnen ontwikkelen. En van februari tot en met juni 2019 kon je mij vinden bij het leukste vrouwenblad van Nederland, LINDA.
Bij alles wat ik doe probeer ik het maximale uit mijzelf te halen, voel ik mij verantwoordelijk en ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. Het bedenken tot aan het coördineren van campagnes, van het briefen tot aan het beoordelen van uitingen, daar ligt mijn passie en ik doe niets liever dan dat!

(s)talking?

THANKS WEHKAMP & LINDA. 🔥
238
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-238,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

THANKS WEHKAMP & LINDA. 🔥

Mijn doel vorig jaar? Binnenkijken bij Wehkamp en LINDA. Bij Wehkamp om mij op online gebied te ontwikkelen en LINDA. om mijn meisjesdroom achterna te gaan. Nooit durven dromen dat dit mij zou lukken in één jaar! En dan beide stages ook nog is afronden met een 9, daar durfde ik nog niet eens over na te denken. Ik ben er bewust van, als je echt iets wilt, dat het je lukt. Ik weet wat mijn kwaliteiten zijn, ik weet waar mijn interesses liggen. Waar ik deze twee ga combineren dat weet ik nog niet, gelukkig heb ik nog even de tijd om daarover na te denken. Wat ik zeker weet: dit is mijn passie en mijn basis goed is! #alwaysgoforit #girlpower